Sla navigatie over

Sven Gatz en Chloë Van Hoegaerden lijsttrekkers voor Brusselse lijsten

Het regiobestuur van Open Vld Brussel vergaderde gisterenavond om de lijsttrekkers aan te duiden voor het Brussels en het Vlaams Parlement. Huidig minister voor Financiën, Begroting, Openbaar ambt en de Promotie van meertaligheid voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Sven Gatz, zal de lijst trekken voor het Brussels Parlement. Chloë Van Hoegaerden, Voormalig co-voorzitter van Jong Vld Brussel, trekt de Brusselse lijst voor het Vlaams Parlement. 

Minister Sven Gatz: “Deze verkiezingen gaan uiteraard over een beter en een sterker Brussel maar ook over de verjonging binnen onze liberale Brusselse kring. Ik ben dan ook blij een jonge vrouw bereid gevonden te hebben om samen aan sterke Open Vld-lijsten te bouwen voor de belangrijke verkiezingen in juni. Chloë heeft met brio de jongerenafdeling in Brussel geleid en is dus de ideale keuze om Brussel in het Vlaams Parlement te vertegenwoordigen.”

Chloë Van Hoegaerden: “Brussel is een jonge stad, het gewest met de jongste bevolking van het land. Ik zal er alles aan doen om met een sterk liberaal programma de stem van alle jongeren en alle Brusselaars te zijn.”

Open Vld-voorzitter Tom Ongena: “Brussel is de hoofdstad van Europa en één van de belangrijkste economische draaischrijven van ons land. Het is daarom essentieel om in onze hoofdstad onze liberale stempel te blijven drukken: voor meer ondernemingszin, meer vrijheid, meer veiligheid, meer netheid en een gezonde begroting om te kunnen investeren in de toekomst. Met Sven en Chloë als lijsttrekkers kiezen we voor een sterke mix van ervaring en vernieuwing, een topduo aan het hoofd van onze Brusselse ploeg.”

Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder