Sla navigatie over

Brussel - Het uitwisselen van visitekaartjes is een klassiek ritueel na een meeting. Het is ook essentieel voor ondernemers. Maar het staat onder druk omdat de meeste mensen geen kaartjesbak meer bijhouden, maar hun telefoon gebruiken als adresboekje. Daarom komen er steeds meer goede elektronische alternatieven op de markt om via de telefoon contactgegevens uit te wisselen. Via een QR-code die van telefoon tot telefoon kan gescand worden (bijvoorbeeld www.blinq.me of www.linqapp.com ). 

Carla Dejonghe, parlementslid Open Vld: “Bij een bedrijfsbezoek aan de coworking ‘Hive5’ in Etterbeek maakten we zo kennis met nog een innovatief alternatief: een eenvoudig en digitaal visitekaartje dat je onder de smartphone van de contactpersoon houdt en die automatisch de mogelijkheid biedt om nuttige contactgegevens - zoals je LinkedIn-profiel - te delen en op te slaan. Ze maken hiervoor gebruik van NFC (Near Field Communication), dat contactloze toegang mogelijk maakt.”  

Het werd gelanceerd door Sol Salinas Renard van www.beecard.pro: een innovatieve Brusselse start up

Met bedrijfsbezoeken wil Open Vld Brussel de temperatuur meten van wat er leeft bij ondernemers, klein en groot, in de stad. Op onze website www.openvldbrussel.be en op onze linkedin-feed https://www.linkedin.com/company/openvlbrussel kan u al onze bezoeken op de voet volgen.

 

Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder