Sla navigatie over

Ethel Savelkoul

Ethel Savelkoul

Plaats 15 Brussels Parlement

Gemeente 

Etterbeek

Mandaat

Gemeenteraadslid Etterbeek

Ethel, 54 jaar, houdt van de unieke mix van Brussel, een stad die open is voor de wereld en waar je je toch thuis kan voelen. Ze heeft Limburgse roots maar is al 3 decennia lang verknocht aan Brussel. Ze is getrouwd en moeder van 2 studerende jongvolwassenen.


Sinds 2006 is ze politiek actief in Etterbeek waarvan 12 jaar als ondervoorzitter van het OCMW en nu als gemeenteraadslid. Ethel is ook politieraadslid in de politiezone Montgomery. Daarnaast werkt ze als adviseur op het kabinet van minister Sven Gatz waar ze zich toelegt op de Brusselse gezondheids- en welzijnsmateries.
Naast werk is er tijd voor passie, waarbij Ethel een brede interesse heeft in kunst en cultuur en volop geniet van de vele mooie historische parken, wijken en straten, de talrijke culturele instellingen en het rijke uitgaansleven. Brussel heeft op dat vlak enorm veel te bieden.


Vrijheid valt of staat voor haar met een goede (fysieke – mentale en sociale) gezondheid. Daarom zet Ethel zich in voor gelijke kansen voor alle Brusselaars om gezond op te groeien, te leven en in goede gezondheid ouder te worden. Ze gelooft in een Brussel op z’n best, met kansen voor iedereen maar met net dat extra duwtje voor zij die het nodig hebben.

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder