Sla navigatie over

Maison Bleue, in gesprek over onderdak, onderwijs en ondernemen!

Politiek is meer dan enkele slogans, twitterberichten of een stemtest. Politiek betekent ook met elkaar in gesprek gaan en de ruimte nemen om je mening echt uit te leggen. Daarom organiseert Open Vld Brussel 'Maison Bleue', een geheime plek op de Dansaerstraat, waar we in beperkte groepen echt naar elkaar luisteren. In drie avonden bespreken we onderwijs, onderdak en ondernemen. Telkens met onze kandidaten en u! Schrijf je nu gratis in en ontdek onze fantastische plekken voor een openhartig gesprek over Brussel.

We geloven in een vrije en welvarende stad. Dat doen we door drie kernthema’s voorop te stellen. Onderdak, ondernemen en onderwijs staan in deze campagne voor ons centraal. Want starters en ondernemers stimuleren de Brusselse economie, zo creëren we samen meer werkgelegenheid, innovatie en economische groei. Door middel van onderwijs investeren we in de toekomst van onze kinderen en dus ook in de toekomst van onze stad. Ook een kwalitatief onderdak is essentieel om als Brusselaar te kunnen groeien. Woningen moeten betaalbaar zijn zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Woningen spelen ook een sleutelrol in onze overgang naar een duurzame stad. Samen streven we naar een stad waar iedereen zich thuis voelt, in alle vrijheid.

Registreer je op onderstaande link voor een echt gesprek, op een geheime locatie, in het hart van de stad. WO 22 MEI - 19:00
Chloë Van Hoergaerden over Onderwijs. 
Klik HIER om in te schrijven. 
WO 29 MEI - 19:00
Frederik Ceulemans over Onderdak. 
Klik HIER om in te schrijven. 

WO 05 JUNI - 19:00
Sven Gatz en Imane Belguenani over Ondernemen. 
Klik HIER om in te schrijven. 

Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder