Sla navigatie over

Plaats 11 Brussels Parlement

Gemeente

AnderlechtAls zelfstandig beëdigd vertaler-tolk, afkomstig uit Kazachstan, woont Nazgul al lange tijd in Brussel. Ze werkt voor ondernemingen, advocaten en particulieren maar vooral in opdracht van de FOD Justitie en dat voor verschillende gerechtelijke arrondissementen. Nazgul benadrukt als verkiezingsthema’s fundamentele rechten zoals veiligheid en gelijkheid voor iedereen, en dat met respect van de regels.
Eveneens administratieve vereenvoudiging vindt Nazgul een belangrijk item.

Zij vindt lokale taalbeheersing van groot belang voor integratie en onder andere om werk te vinden. Als sociaalvoelende, gemotiveerde en leergierige vrouw heeft Nazgul zich bekwaamd in luisteren en organisatie.

Graag wil zij verschillende culturen en meerdere talen leren kennen. Vlot gaat zij om met allerlei mensen en voert met hen dan ook interessante gesprekken.

Als opleiding heeft Nazgul genoten van een universitaire opleiding (Economie) in Kazachstan. In België heeft zij wel een nieuwe richting gekozen, namelijk vertaler-tolk.

Haar politieke en maatschappelijke betrokkenheid is bestuurder zijn bij het BGHM/SLRB (Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij), voorzitter van afdeling Open VLD Sint-Joost-ten-Node,…..

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder