Sla navigatie over

Stefan Cornelis

Stefan Cornelis

Plaats 16 Brussels Parlement

Mandaat
OCMW-voorzitter Ukkel & gemeenteraadslid Ukkel 

Gemeente
Ukkel

Achtergrond

Handelsingenieur


Expertise

 

Met 30 jaar ervaring in de Brusselse Open Vld en lokale politiek heeft Stefan een stevige basis. Vandaag is hij OCMW-voorzitter en gemeenteraadslid in Ukkel. Actief betrokken bij het Ukkelse verenigingsleven, van Scouts tot jeugdclub 't Uilekot en voorzitterschap bij Candelaershuys en de Nederlandstalige bib, is hij trots op zowel lokale als regionale realisaties.

Als Nederlandstalige liberaal heeft hij mee zijn stempel gedrukt op het beleid. Ondanks uitdagingen en crisissen werd er vastgehouden aan een liberale koers, met de laagste personenbelasting van het land voor de hardwerkende Brusselaar. Zijn volledige steun gaat uit naar de lijst van rechtschapen vernieuwers en youngsters, met de wens om de liberale stempel verder te blijven drukken.

Stefan is 59 jaar en houdt van reizen, sporten en met de hond wandelen. Hij is getrouwd en vader van 2. Hij is handelsingenieur maar ging aan de slag als kabinetschef van Jean-Luc Vanraes, Guy Vanhengel en Sven Gatz. Hij was Parlementslid van 2014 tot 2019, Voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie Samusocial. 'Brussel stad van opportuniteiten!' is zijn toekomstvisie op de stad.

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder