Sla navigatie over

Opening minds for a free city

Hi!

Ontdek alles over onze liberale partij in Brussel. Maak kennis met de speerpunten vervat in het Brussels regeerakkoord. Als Brusselse dochter van Open Vld kan u bij ons terecht voor het vrij ondernemerschap, het vrij initiatief en de liberale rechten en vrijheden als vrije meningsuiting, non-discriminatie of uw privacy.

Toch een beetje anders

Tegelijk zijn we toch een beetje anders. In onze kosmopolitische en superdiverse hoofdstad leggen we stedelijke accenten. Investeren in onderwijs id voor ons bijvoorbeeld cruciaal: we helpen jonge, vaak anderstalige en minder gegoede Brusselaars hoger op de sociale ladder, maken hen meertalig en helpen hen aan een diploma waarmee ze zelfredzaam worden.

We kijken naar de toekomst

In Brussel is er nog heel wat werk maar we geloven in onze stad. Leven in de stad, dicht bij het werk, is goed voor het klimaat, de economie en de welvaart. Zeker nu de gevolgen van de coronacrisis nog lang zullen spelen, moeten we blijven investeren in deze stad. Samen komen we resoluut op voor de belangen van alle Brusselaars, of het nu gaat om luchtkwaliteit, verkeersveiligheid, volksgezondheid, huisvesting, werkgelegenheid,...

Meedoen? We verwelkomen je met open armen! Join us!

 

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder