Sla navigatie over

Met sterke kandidaten naar de verkiezingen.

Open Vld Brussel stapt met een resem nieuwe kandidaten de verkiezingsrace in. Met nieuwe lijsttrekkers voor het Brussels en het Vlaams Parlement en een uitgebreide nieuwe jonge ploeg bereidden de Brusselse liberalen al met een congres van vorig jaar de verkiezingen van 2024 voor. Het stedelijk liberaal verhaal van Open Vld Brussel heeft intussen vaste vorm gekregen.

De ploeg van nieuwelingen en trouwe mandatarissen is de voorbije jaren de baan in Brussel op gegaan, heeft bedrijven bezocht, ondernemers en werknemers gesproken en start ups ontdekt. Wat een stad! Zoveel innovatie en ondernemerschap! Zoveel diversiteit en meertaligheid, grote economische troeven voor onze kleine grootstad.

Lijsttrekker voor het Brussels Parlement Sven Gatz: “De campagne voor juni 2024 barst nu goed en wel los. Daarom vraag ik nog even aandacht voor al het talent dat in onze Brusselse Open Vld. Onze kandidaten zijn echte Brusselaars en Brusselettes. Ze komen van overal. Ze zijn geboren in de hoofdstad of hebben er hun hart verloren na een studie of een job. Ze spreken ook Frans, Spaans, Russisch, Duits, Urdu,… Deze lijst straalt het meertalig en divers Brussel van vandaag uit. We zijn resoluut voor vernieuwing gegaan. We geven ook een nieuwe generatie kansen.  Hun enthousiasme om van Brussel de meest inspirerende stad te maken, werkt aanstekelijk.”

Hoewel de wind voor Open vld Brussel op het nationale niveau al wel eens hard heeft gewaaid, vertrouwt de Brusselse ploeg erop dat ze met hun team van bevlogen en overtuigde liberalen op 9 juni een nieuw en veelbelovend Brussels verhaal kunnen schrijven. De Brusselse partij is een incubator voor liberale en stedelijk oplossingen. Sven Gatz krijgt op kop steun van opkomend talent Chloë Van Hoegaerden die de lijst voor het Vlaams Parlement trekt.

Chloë Van Hoegaerden: “De nieuwe generatie heeft bovendien honger, honger naar verandering, zin om het heft in handen te nemen. Voor een betere leefomgeving, een veilige en schone stad, een kansenrijk en dynamisch Nederlandstalig onderwijs in state of the art infrastructuur. Maar ook voor een ondernemerschap dat onze stad voortstuwt, een samenhorigheidsgevoel dat we in onze multiculturele en meertalige omgeving met alle Brusselaars de wind in de zeilen willen geven.”

BHG

1 Sven Gatz

2 Imane Belguenani

3 Martine Raets 

4 Quentin van den Hove 

5 Valérie Libert 

6 Frederik Ceulemans 

7 Lamia Khan

8 Sheraz Rafi 

9 Melanie Verroken 

10 Damien Lamy 

11 Nazgul Balmukhanova 

12 Philippe Adriaenssens 

13 Mira Kaloshi 

14 Kurt Deswert 

15 Ethel Savelkoul 

16 Stefan Cornelis 

17 Carla Dejonghe 

 

VLAANDEREN 

1 Chloë Van Hoegaerden 

2 Sumio Yoshimi 

3 Tatjana Eekman 

4 Thomas Seifert 

5 Carolina Sanchez 

6 Franc Bogovic 

 

VLAANDEREN OPVOLGERS

1 Gunther Van Neste 

2 Indra Ben Aissa 

3 Jasmine De Clerck 

4 Ilse Carlé

5 Laurent Van Der Elst 

6 David Steegen 


KAMER

Alexia Bertrand

Meest recente berichten

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder